Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Di Maria: “A PSG erősebb csapat, mint egy éve!”

A Bajnokok Ligájában szerda este (20:45) egymásnak feszült a Real Madrid és a Paris Saint-Germain. A franciák játékosa, Angel Di Maria nem árul zsákbamacskát azzal, hogy bizony izgatottan várja már a csúcsmeccset.

(Kép: marca.com)

Az argentin klasszis a két gigász találkozójának apropóján figyelmeztette is a Real Madridot, hogy ők bizony csak jobbak lettek egy évvel ezelőtti önmagukhoz képest. “Erősebb csapat vagyunk, mint egy évvel ezelőtt. Az ilyen típusú meccseken persze a tehetségnél jóval többre van szükséged ahhoz, hogy továbbjuss. Így nekünk is szükségünk lesz egy kis jó szerencsére.” – Idézi a korábban a Real Madridban is futballozó bal lábas szélsőt a PSG hivatalos honlapja.

Di Maria azért a blancókkal is óvatos, hiszen mint mondta, a Bajnokok Ligája egy másik kávéház. “A Real Madrid egy nagyszerű csapat. Biztos vagyok abban, hogy a Bajnokok Ligája belőlük is a legjobbjukat hozza ki, így nem igazán számít majd, hogyan szerepeltek eddig a bajnokságukban.” – Így a 29 esztendős játékos, aki azzal a hasonlattal szemléltette, hogy miért is különleges a Bajnokok Ligája, hogy amikor egy futballista meghallja a Bl-himnuszt, akkor nem kérdés, a legjobbját szeretné mutatni.

És hogy Di Maria szerint mi lehet a PSG sikerének a kulcsa? “A saját játékunkat kell játszanunk, úgy ahogy eddig is tettük a szezonban. A Real madrid ellen nagyon nehéz kontrollálni egy mérkőzést, ráadásul hátul is maximálisan élesnek kell lennünk, hiszen a legapróbb pillanatot is képesek megragadni arra, hogy megbüntessék a hibánkat!”