Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo: “A PSG egy erős csapat, de mi vagyunk a tapasztaltabbak”

A Real Madrid már javában készül a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre. Most a királyiak portugál klasszisa, Cristiano Ronaldo beszélt a szerda esti összecsapásról. 

491484EA00000578-0-image-a-11_1518296812088

Forrás: dailymail.co.uk

Cristiano Ronaldo a goal.com sportoldal által szervezett Goal50 szavazáson nyerte el a 2016/17-es idény legjobb játékosának járó címet, a díj átvétele során pedig megkérdezték a Real Madrid előtt álló PSG elleni BL-mérkőzésről.

Egy kiváló klub ellen játszunk majd, amelynek nagyszerű futballistái vannak, de meg kell mutatnunk, hogy mi vagyunk a Real Madrid, egy nagyon erős csapat, komoly BL-tapasztalattal. Tudjuk, hogy nagyon jól kell futballoznunk, és a párharc mindkét mérkőzésén remek teljesítményt kell nyújtanunk ahhoz, hogy továbbjussunk a következő fordulóba.”

Ronaldo nem kerülhette el az egyéni teljesítményére irányuló kérdéseket. A szezon elején nem ment neki a bajnokságban, a BL-ben azonban vezeti a góllövőlistát, illetve legutóbb is mesterhármast tudott szerezni a Real Sociedad ellen a ligában.

Mindig a lehető legmagasabb szinten szeretnék teljesíteni, de a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy az ember szeretné. Az évek alatt a pályán gyűjtött tapasztalataim azonban megtanítottak arra, hogy ha keményen dolgozunk, elérhetjük a céljainkat.”

A Real Madrid szerda este fogadja a PSG-t a Santiago Bernabeu stadionban, ahol egy nagyon izgalmas mérkőzésre számíthatunk.