Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real legenda szerint jöjjön Neymar, de…

Az előző évtizedben a Real Madrid meghatározó, spanyol nemzetiségű játékosai közé tartozott a mindig különc viselkedésű Guti Hernández. A kezdetben csatár, majd szépen lassan mindenes középpályássá avanzsáló csillag manapság a „Királyiak” U18-as csapatának vezetőedzője.

guti001

Guti még a Real Madrid előző sikerkorszakának volt oszlopos tagja, mostanság pedig azért dolgozik, hogy egy nap vezetőedzőként is a csúcsra juthasson. A 41 esztendős szakember idén a már említett utánpótlás csapattal dolgozik, immár a harmadik éve. De úgy néz ki, hogy Guti nem tett le arról, hogy a jövőben akár magasabb babérokra is törjön az edzői pályán.

Guti természetesen nem csak a fiatalokat, de a sztárokat is követi a futball világában, így természetesen megvan a véleménye a Real Madrid helyzetéről is az átigazolási piacon. Ami pedig mostanság szinte csak arról szól, hogy a „Királyiak” az előttünk álló időszakban szeretnék megvenni Neymart:

„Szeretném Neymart, de ha Ronaldoról van szó, ő sem távozhat. A Real Madridban mindig a világ legjobb játékosainak kell lennie, és Neymar is egy közülük. És hogy egy napon lennék-e a Real Madrid edzője? Ha Florentino Pérez felajánlja nekem a nagy csapatot, akkor igent mondok. Készen állok rá.”

– nyilatkozta Guti.

Balogh József