Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: rossz hír a Juve-szurkolóknak

A pozitív hozzáállású várakozásokkal ellentétben mégsem léphet pályára ma este a Juventus – Tottenham Hotspur Bajnokok Ligája nyolcaddöntőben Paulo Dybala. Az argentin karmesterrel így az olasz együttes már nem biztos, hogy feltétlenül esélyese a torinói odavágónak.

dybalasquawka

Elszálltak a remények, ugyanis a Juventus, pontosabban Massimo Allegri vezetőedző keretet hirdetett még tegnap, a ma esedékes BL-mérkőzés előtt. Az ítélet: a január közepe óta combizom sérülés miatt sérültlistás Paulo Dybala továbbra sem léphet pályára a Juventus-ban.

Igaz, jó hír, hogy az argentin karmester hétfőn már a csapattal edzett. Természetesen tegyük hozzá, hogy a klub háza tájékán nem érezték tragédiaként Dybala kényszerpihenőjét, ami egyébként sem jött a legrosszabbkor. De hogy miért is? A korábbi Palermo játékos négy bajnoki hagyott ki, melyeket a Juve négy győzelemmel, és 12-0-s gólkülönbséggel abszolvált. Hol itt a baj? Az talán nincs, de azért a Genoa, Chievo, Sassuolo és Fiorentina alkotta virtuális négyes messze elmarad a Tottenham képviselte erőtől.

Íme, a Juve ma kerete:

Balogh József