Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chiellini: “Nem kérdés, Kane MEssi és CR szintjén van!”

Folytatódnak a Bajnokok Ligája küzdelmei. Az elitsorozat nyolcaddöntőjében kedd este a Juventus a Giorgio Chiellini szerint a legnagyobbak közé emelkedő Harry Kane-nel felálló Tottenham együttesét látja vendégül.

(Kép: goal.com)

Nehéz feladat vár a Juve-védelemre, amennyiben fel akarják tartóztatni a Premier League-ben rekordokat halmozó, a Bl-ben is már 6 találatnál járó Harry Kane-t.

Ahogyan azt az olaszok védelmének feje, Giorgio Chiellini is elmondta, Kane-től bizony tartaniuk kell., hiszen a világ legjobb játékosainak egyike.“Kane jelenleg a világ legjobb játékosai szintjén van. Az elmúlt években rengeteg gólt szerzett, már csak ezért is illik Lionel Messi, Cristiano Ronaldo és Neymar mellett egy lapon említeni. Ő egy olyan játékos, aki pótolhatatlan. Azt gondolom, a Tottenham minden követ meg is fog mozgatni annak érdekében, hogy velük maradjon!” – Méltatta az angol klasszist a Juve középhátvédje.

A 33 esztendős olasz kiválóság ezt követően egy érdekes gondolatot is megosztott, mely akár fenyegető  is lehet a Tottenham és Kane közös jövőjét illetően. “A futball világa kissé megváltozott. A világon 4 vagy 5 csapat ha úgy gondolja, képes megvenni bárkit. Ezek a csapatok ha igazán akarnak valakit, akkor meg is szerzik. Hihetetlen összegekről beszélhetünk, de el kell fogadnunk, hogy a mai világ már csak ilyen!” – Jegyezte még meg Chiellini.

A Juventus – Tottenham találkozót 20:45-től az m4 Sport élőben közvetíti!