Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kroos: “Optimista vagyok a PSG miatt!”

A szerda esti Real Madrid – Paris Saint-Germain összecsapás előtt abszolút optimistán nyilatkozott a madridiak középpályása, Toni Kroos.

(Kép: marca.com)

A német karmester szerint nem számít a Real Madrid gyengébb bajnoki formája, hiszen a Bajnokok Ligájában a blancók mindenkivel képesek versenyre kelni.

“Az elmúlt idényben hasonló volt a helyzet velünk kapcsolatban, hiszen akkor címvédésre készültünk, sokan pedig kételkedtek bennünk. Akkor legyőztük a Bayern Münchent, az Atlético Madridot és a Juventust is a döntőben.” – Kezdte gondolatmenetét Kroos.

“Izgatottan várom az ilyen típusú meccseket, hiszen a PSG is egy kiváló csapat, akik ellen nagyon nehéz nyerni. Ugyanakkor mi is erősek vagyunk, és nagyon készülünk a találkozóra. Szeméyl szerint optimistán várom a PSG elleni meccset!” – Folytatta a német válogatott kiválóság, aki ezt követően röviden kifejtette, hogy miét is optimista.

“A PSG egy komplex csapat, nagyon-nagyon jó játékosokkal. Támadásban roppant veszélyesek, gyorsak és rengeteg gólt szereznek. Nekünk azonban csakis a saját teljesítményünkre kell koncentrálni. Van egy fantasztikus kapusunk, továbbá, hihetetlen hátvédjeink, középpályásaink és támadóink vannak.  Bíznunk kell önmagunkban, és az a legfontosabb, hogy el kell hinnünk, hogy meg tudjuk csinálni!” – Tette még hozzá Kroos.