Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mindkét madridi óriás a Leipzig tehetségét akarja

A Real és az Atletico is szeretné a Leipzig gólgyárosát. Annyi biztos, hogy mindkét csapatnak mélyen a zsebébe kell nyúlnia ha szeretnék őt leszerződtetni, mivel a transfermarkt már most 60 millió euróra taksálja értékét.

Timo WernerWerner a csodagyerek (Fotó: en.as.com)

A Bild információi szerint mindkét madridi óriás bejelentkezett az RB Leipzig támadójáért, Timo Wernerért. Állítólag az Atletico Madrid felderítőket küldött a Leipzig Augsburg elleni mérkőzésére, ahol szemügyre vették a 21 éves tehetséget. Bár Werner nem tekint még a jövőbe, egy korábbi interjújában elárulta, hogy szívesen játszana egy nagy csapatban. A Leipzig nem szívesen engedné el gyöngyszemét, de a német támadó egyelőre még nem írta alá a 2020-ig tartó szerződéshosszabbítását.

A közeledő világbajnokság tökéletes kiugrási lehetőség lehet Werner számára, amennyiben jól teljesít. A Leipzig színeiben eddig 60 mérkőzésen 35 gólt termelt és 11 gólpasszt adott. A Real Madridba és az Atletico Madridba is elkélne egy fiatal tehetség, hiszen míg a királyiaknál Benzema, addig a matracosoknál Griezmann távozhat.

Mihók Richárd