Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rakitic: „Messi egy félénk ember”

Ugyan az elmúlt hónapokban már arról lehetett hallani, hogy Ivan Rakitic akár el is hagyhatja az FC Barcelonát, egyelőre úgy tűnik, hogy jó viszonyt ápol a csapat legnagyobb sztárjával, Lionel Messivel. Mindez pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy akár ki is töltse 2021-ig érvényes szerződését.

rakiticmessi001

A horvát válogatott középpályás 2014 óta erősíti az FC Barcelonát, amelynek fontos tagja lett, ami köszönhető annak is, hogy sikerrel viselte el a terhet. Igaz, abból nem sok jut a Barcelona csapatában a többieknek, lévén a média, a szurkolók és a vezetők felől érkező nyomás legnagyobb része Leo Messi hátára összpontosul.

Messi sikeres teherhordása a mostani szezonban kezd meglátszani, lévén a bajnokságot utcahosszal vezetik, a kupában már szintén karnyújtásnyira a siker. Rakitic pedig nem is spórol az argentin csillag dicséretével:

„Ő egy félénk ember, mert tudja, hogy mindenki tőle függ. Valójában viszont ő volt az első, aki támogatott engem, amikor a Barcelonához igazoltam. Mindig megkérdezte tőlem, hogy szükségem van-e valamire. Ő mindenki mástól különbözik. Ő a történelem legjobbja, képes egy perc alatt eldönteni a meccset.”

– nyilatkozta Rakitic, a spanyol Antena 3 TV-csatornának.

Balogh József