Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Duzsdzsák Balázs az MLS-be igazolhat!

A legfrissebb sajtóértesülések szerint mégsem kell temetnünk a még mindig csak 31 esztendős Dzsudzsák Balázs karrierjét. A magyar válogatott csapatkapitánya állítólag az MLS-ben is kiköthet a közeljövőben!

Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs pályafutása sajnos zsákutcába került az oroszországi (Anzsi Mahacskala, Dinamo Moszkva) évekkel. A törökországi (Bursaspor) próbálkozás szintén nem tett jót a szabadrúgások mesterének, míg az emírségekbeli bajnokság szintje nem igazán üti meg nem csak az európai, de még csak a magyar sajtó érzékenységi szintjét sem.

Az vitathatatlan, hogy a debreceni nevelésű sztár anyagilag egy rendkívüli jól preferált helyre igazolt két éve, sőt, az Al-Wahdaban messze ő a leghíresebb és legjobb játékos is.

Dzsudzsák kritikusait talán elhallgattathatná, ha a magyar szélső tényleg egy elismert bajnokságba szerződne. Erre tett ma utalást a játékos menedzsere, Vörösbaranyi József is, aki szerint pártfogoltját nagyon érdekli, hogy egyszer az észak-amerikai profiligába, vagyis az MLS-be szerződjön.

Ugyan egyelőre egyik élklubnál sincs helye sztárjátékosnak, de ez a közeljövőben még könnyen változhat. Az MLS új idénye március elején startol, Dzsudzsák szerződése pedig idén nyárig érvényes mostani munkaadójával. Izgalmas nyár vár a magyar csillagra?

Balogh József