Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

HIVATALOS: szakít a Milan és az Adidas

A korábbi hírek végül megerősítésre leltek, és az AC Milan együttese hivatalosan is bejelentette, hogy szakít az őket immár húsz éve öltöztető Adidas-szal.

milanpuma001

A Milant már 1998 óta szponzoráló Adidas utódja annak német riválisa, a Puma lesz. Az újdonsült sportszergyártó vezérigazgatója jelentette be a házasság létrejöttét, amelyet már tavaly óta pletykáltak. Igaz, a hírek szerint az Adidas nem akarta elveszíteni a piros-feketéket, ám állítólag a cég nem tudott olyan ajánlatot küldeni, amely versenyképes lett volna a Puma ajánlatával szemben.

A Milan igazgatója, Marco Fassone szerint a Pumával kölcsönösen nagyra tartják egymást, és hisznek benne, hogy ez a párosítás legalább olyan sikeres lesz a jövőben, ami méltó a klub múltjához.

Bár részletek egyelőre nem ismertek, a Footyheadlines információ szerint a Milan kb. 15 millió eurót fog kapni a Pumától (természetesen a sportszerek mellett) már a következő idénytől.

Persze tegyük hozzá, hogy a Milan gyenge eredményei rontják a tárgyalási helyzetét, lévén az Adidas az utolsó együtt töltött évért 20 millió penget ki az olasz klubnak.

Elértéktelenedett a Milan, mint márkanév?

Korábban már megmutattuk, hogy nézhetne ki jövőre a Milan mezgarnitúrája ITT!

Balogh József