Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Dembélé máris továbbállhat! – Úti cél: London

Elképesztő hírről számolt be tegnap kora este a Don Balón. A spanyol lap szerint az FC Barcelona (már ha tervben van), akár már az előttünk álló nyáron megszabadulhat a szinte folyamatosan sérült Ousmane Dembélétől.

dembélé001

A még mindig csak 20 esztendős francia támadó egyetlen év alatt befutott a Borussia Dortmundban, majd tavaly augusztusban az FC Barcelona nem szégyellt érte kiadni nem kevesebb, mint 105 millió eurót. Ez az összeg a produkciótól függően pedig akár még 150-ig is felszökhet.

Azonban egyelőre nem kell attól tartania a katalánoknak, hogy még többet kell utalniuk a Dortmundnak, lévén Dembélé alig nyolc meccsen, körülbelül 300 percet töltött összesen a pályán.

A sérülésből sérülésbe zuhanó tehetséggel természetesen igyekeznek türelmesnek lenni (vagy legalábbis annak látszani) a Camp Nou-ban, ám kétségtelen, hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben a média találgat, pletykákat kohol.

Most éppen a Don Balón írta meg nem hivatalos forrásokra hivatkozva, hogy az Arsenal máris kinézte magának a hányattatott sorsú balszélsőt. Az még nem világos, hogy az „Ágyúsok” kölcsönbe, vagy végleg szereznék meg Dembélét, de a Balón szerint Wenger mesternél elég komolyan udvarol Pierre-Emerick Aubameyang, a volt dortmundi társ megszerzéséért.

aubadembélé001

Folytatás a nyári hónapokban.

Balogh József