Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Tárgyalások a brazil középpályás megszerzéséről! – Sajtóhír

Mint arról mi is beszámoltunk Philippe Coutinho küszöbön álló portugál állampolgárságával megnyílhat a Camp Nouba vezető út egy újabb brazil futballista előtt. Úgy tűnik, a Barcánál nem is szeretnék sokáig húzni az ügyet!

(Kép: as.com)

Brazil lapértesülések szerint a Barca és a Gremio képviselői a következő héten előrehaladott tárgyalásokat kezdenek majd Arthur Melo kapcsán.

A 21 esztendős technikás középpályás már régebb óta a Barca célpontja, és a Mundo Deportivo című katalán sportlap szerint a játékos és ügynöke szóban már meg is állapodott a katalánokkal. Így most már a Gremio képviselőin a sor.

A brazil UOl szerint az első tárgyalásokra Porto Alegrében kerül sor az elkövetkezendő napokban. Hogy min mehet majd az egyezkedés? Egyrészt azon, hogy Arthur 2018 nyarán, vagy 2019 januárjában érkezzen-e a Barcához; Másrészt azon, hogy a Gremio által remélt 30 millió euró elfogadható-e a katalánok számára.

Továbbá, mivel Arthur tulajdonjogának csupán 60%-a van a brazil klub kezében, és 20%-ot birtokol Celso Rigo üzletember, akivel így szintén egy asztalhoz kell ülniük a Barca képviselőinek.

A brazil és spanyol lapok abban egyet értenek, hogy Arrthur Barca-játékos lesz, így inkább az a kérdés, hogy mikor és milyen áron!?