Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

50 millió fontos csatár az Arsenal célpontjában – Sajtóhír

Európai sajtóhírek szerint az Arsenal a nyáron tovább erősítené a támadó alakzatát. Arsene Wenger célpontja ezúttal Németország egyik legtehetségesebb és talán legjobb támadója, Timo Werner.

TimoWernerRBLeipzigv1FCKoelnBundesligaNDQrAgzcpYIx

Werner a következő szezonban már máshol ünnepelheti a góljait. (kép: rousingthekop.com)

A 21 esztendős vérbeli csatár amióta Leipzig-hez igazolt, hatalmas fejlődésen ment keresztül. A Bundesliga egyik legjobb csapatában abszolút megtalálta a helyét és azóta csak úgy szórja a gólokat. Valamivel több, mint másfél szezon alatt, minden sorozatot figyelembe véve, 61 meccsen 37 gól és 11 gólpassz fűződik a nevéhez, emellett a Nationalelf-ben 10 találkozón 7-szer is eredményes volt.

Tehetségét senki sem vitatja, sőt inkább megszerezni próbálják. A hírek szerint a Real Madrid, a Liverpool és a Chelsea radarján is szerepel Werner, s most az ágyúsok is becsatlakoznának a fiatal támadó kegyeiért folytatott versenybe.

Kivásárlása nem lesz olcsó mulatság egyik csapat számára sem, főleg ha a nyári labdarúgó-világbajnokságon Werner lesz a németek elsőszámú támadója és még jó teljesítménnyel is rukkol elő.

Jelenleg a transfermarkt.de 54 millió fontra teszi a csatár értékét, de hozzá kell tenni, hogy Werner “árfolyama” amióta Stuttgartból Lipcsébe igazolt, azóta folyamatosan nő. Ezt tetézheti még egy esetleges siker az Európa Ligában, illetve egy sikeres vb szereplés is.

Báló Bence