Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Valverde nem akarja elengedni Iniestat

Andrés Iniesta még mindig kirobbanthatatlannak tűnik az FC Barcelona kezdőcsapatából, pedig a 33 esztendős középpályás mögött csak úgy sorakoznak mögötte a fiatal posztriválisok.

andres-iniesta

Ám annak ellenére, hogy még mindig remek formában van, és alapembere a Barcának, bizony érdeklődőknek nincs híján a világ-, és Európa-bajnok középpályás. Iniesta a korábbi közel-keleti és MLS „pletykák” után most a Távol-Kelet célkeresztjébe került bele.

Állítólag a kínai Super League-ben és az ázsiai Bajnokok Ligájában is érdekelt Tianjin Quanjian komoly ajánlatokkal bombázza Iniestat. Sőt, a katalán karmester az AS-nak saját maga ismerte le, hogy egy nagyon figyelemre méltó érdeklődés köti le a gondolatait.

Természetesen a bő keret ellenére a Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde nem szeretne lemondani Iniesta megtartásáról, és bízik benne, hogy az állítólagos évi 35 millió eurós évi(!) nem hatja meg a klubikont:

„Ha Iniesta ajánlatot kapott volna egy kínai klubtól, akkor arról én tudnék. Ezen a ponton nem mondhatok többet, mert nem tudok semmit. Nem fogok megjegyzést tenni az újságok által közölt pletykákra. Meglátjuk mi fog történni. Andrés Iniesta jelenleg a Mi csapatunkban játszik. Azt akarjuk, hogy folytassa is velünk a munkát, és hogy gólokat szerezzen, ahogy mindig is.”

– nyilatkozott bizakodóan Valverde mester.

Balogh József