Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Batshuayi: „Erre volt szükségem.”

Michy Batshuayi, a Dortmund télen igazolt csatára úgy néz ki, hogy máris otthonra talált Németország egyik legkedveltebb klubjánál. A csatár a belga Sporza lapnak nyilatkozott az érzéseivel kapcsolatban.

batshuayi

Batshuayi máris a csapat kedvence lett. (kép: express.co.uk)

A 24 esztendős támadó a Chelsea-től érkezett kölcsönbe a Dortmundhoz, ahol repülő rajtot vett. Eddigi három mérkőzésén 5-ször volt eredményes, s máris érzi a bizalmat a csapat minden egyes tagjától, beleértve a szurkolókat is. Korábbi és új csapatánál való érzéseiről is nyilatkozott a belga Sporza médiumnak.

„A Chelsea-nél nem volt könnyű. Ezzel szemben itt nagyon jól megy minden a csapattársakkal és a szurkolókkal. Tökéletes itt, mint egy nagy család. Mindig gólt akarok rúgni a „Sárga Fal” előtt.”

Batshuayi kissé csalódásként élte meg a Chealse-nél azt, hogy többször is jó teljesítményt nyújtott, de nem kapta meg a lehetőséget igazán.

„A bizalom nagyon-nagyon fontos egy futballista számára. A Chelsea-nél ültem a padon, gólt lőttem, ültem a padon, gólt lőttem, és megint csak újra a padon találtam magam, ami nagyon nehéz volt.” – árulta el a játékos.

Természetesen a csatárral edzője, Peter Stöger is megvan elégedve.

„Okos lépés volt, hogy elhoztuk ide őt. Michy az a fajta játékos, aki tökéletesen beleillik az általunk képviselt stílusba.”

Báló Bence