Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robben még két évig a legmagasabb szinten játszana

A Bayern München holland klasszisa, Arjen Robben a német Sportbuzzer nevezetű oldalnak adott egy interjút, melyben a játékos elárulta, hogy még két évig szívesen futballozna a legmagasabb szinten.

robben

Ha a komoly sérülések elkerülik, akkor még lehet Robben-ben két év. (express.co.uk)

Robben 2009-ben csatlakozott a Real Madridtól a Bayern Münchenhez. Az azóta eltelt majdnem kilenc évben a szélső rengeteg sikert és kudarcot is átélhetett a Bayern színeiben, közben pedig 34 esztendős lett. A kora és a sérülékenysége már nem teszi lehetővé, hogy hosszú távú kontraktust ajánljon neki a bajor klub, ugyanakkor a repülő hollandi még két évig maradna a Bayern kötelékében.

„Mostanság nagyon jól érzem magam és úgy gondolom, hogy még egy, vagy két évet a legmagasabb szinten tudok játszani. Ez a célom.”

Robben-nek a nyáron lejár a szerződése a Bőrnadrágosoknál, így természetesen szóba került a „levezetés” is, ha esetleg távozna Münchenből a szezon végeztével. Kína és az MLS is opció lehet a játékos számára.

„Mikor otthon beszélgetek a konyhaasztalnál a családommal vagy a barátaimmal, pontosan ez a téma (Kína vagy az MLS). Abban az időszakban vagyok, amikor döntést kell hoznom. Sok gondolatom van, nem könnyű, de bármi lehetséges. Több lehetőség nyitva van még előttem, néhányat viszont már lerendeztem a fejemben, de azokat megtartom magamnak.”

Báló Bence