Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea nem akarja mindenáron visszakapni Batshuayit

Habár ontja a gólokat Dortmundban Michy Batshuayi, mégsem ragaszkodnak hozzá annyira a Chelsea-nél. Tudna olyat ajánlani a német csapat, amiért odaadnák a belgát.

Kép: SI.com

Kép: SI.com

Január végén kölcsönadta a Chelsea Batshuayit a Dortmundnak, a belga csatár pedig azóta 3 meccsen 5 gólt szerzett, vagyis fantasztikus teljesítményt nyújt. A londoniak viszont nem akarják őt mindenáron megtartani.

Angol sajtóhírek szerint ugyanis a Chelsea szívesen otthagyná őt Dortmundban, a cserébe a németek odaadnák Christian Pulisicet.

Arról már mi is írtunk, hogy idén nyáron várhatóan hatalmas lesz az érdeklődés a 19 éves amerikai támadó iránt, akit főleg Angol csapatok próbálhatnak majd meg szerződtetni. Közéjük csatlakozhat a Chelsea is.

Pulisic neve korábban olyan csapatok kapcsán merült fel, mint a Manchester United, vagy a Liverpool; ő maga pedig korábban már ki is jelentette, hogy szívesen játszana majd valamikor Angliában.

Sűrű lesz tehát a nyár Dortmundban, válogathatnak majd a jobbnál jobb ajánlatok közül – a versengő csapatok között azonban a Chelsea a pénz mellett még egy Batshuayit is fel tud ajánlani, ami előny lehet akár a többiekkel szemben.