Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus nyerte a városi derbit – videóval

A Juventus szokásosan azért küzdött, hogy (ha csak egy kis időre is) visszavegye a vezetést a tabellán. Ezúttal városi rivális otthonába látogatnak a zebrák, így nem lesz könnyű dolguk.

Lehet sokáig nélkülözni kell Higuaint (Fotó: tuttosport.com)

1. félidő: Az első negyedóra rendkívül kiegyenlített volt. A Torino agresszíven kezdett, sokszor követtek el szabálytalanságot. Aztán megtörtént az, amit egy Juve drukker sem akart látni…megsérült Higuain. Az első komolyabb lehetőséget a hazaiak alakították, de egy hosszú indítás után Belotti csak az oldalhálót találta el. A zebráknak nem tetszett, hogy ellenfelük jobban játszik, ezért beleerősítettek. Ez annyira jól sikerült, hogy a 32. percben meg is szerezték a vezetést. Elég volt egy pillanatnyi kihagyás a védőktől, Bernardeschi bepasszolta a lasztit, Alex Sandro pedig belőtte a kapuba (0-1).

2. félidő: A második félidő elején viszonylag sokat állt a játék. Dybala első labdaérintéséből betalálhatott volna, ám mellé lőtte Bernardeschi remek labdáját. A 73. percben Sandro fejese okozott fejtörést a Torinónak. Az utolsó perceket a saját térfelén töltötte a vendég gárda. Hiába igyekeztek egyenlíteni a bordó mezesek, ez nem jött össze. Ezzel a győzelmével újra az élre állt a Juve, de ki tudja meddig lesz így.

Torino – Juventus 0-1 (0-1)
Helyszín: Olimpico Grande Torino; Vezette: Daniele Orsato
Gólszerzők: – ill. – Alex Sandro (32.)
Sárga: – ill. – De Sciglio (65.)
Kiállítás: – ill. –

Torino: Sirigu – Silvestri (Edera 80.), N’Koulou, Burdisso, Molinaro – Baselli (Niang 55.), Rincón, Obi (Acquah 72.)– Falque, Belotti, Ansaldi. Vezetőedző: Walter Mazzarri

Juventus: Szczesny – De Sciglio, Rugani, Chiellini, Asamoah –  Khedira, Pjanic, Sturaro – Douglas Costa (Dybala 66.), Higuain (Bernardeschi 16.), Alex Sandro. Vezetőedző: Massimiliano Allegri

A mérkőzés összefoglalója:

https://youtu.be/a7XyXGtxdz4

Mihók Richárd