Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Csak erősödtünk” – Neymar távozásáról

Az évtized legtöbb vitáját keltő átigazolására került sor tavaly nyáron, amikor Neymar a Paris Saint-Germain kedvéért elhagyta az FC Barcelonát, amelyet négy éven keresztül frontemberként szolgált.

neymarterstegen001

A brazil fenegyerekre a legtöbb Barca szurkoló, és több volt csapattársa is neheztel a „222 millió eurós” árulása miatt, főleg hogy ennek a híres összegnek csak egy részét kapta meg a katalán sztárcsapat. Az pedig már valóban csak további tőrök, kések, szúró és vágóeszközök garmadáját jelenti a gránátvörös-kék szívekben, hogy Neymar azóta még pereskedik is volt klubjával, elmaradt hűség(!)bónuszai miatt…

A csapat elsőszámú kapusa, Marc-André ter Stegen természetesen szintén nem ünnepelt Neymar tavaly nyári távozásakor, ám igyekszik túltenni magát rajta, és pozitívan tekinteni az egyre erősödő keretre:

„Csak ő tudja a döntése okait, de nem volt könnyű a távozása, mert nagyon nagy tehetség. Azonban képesek voltunk kompenzálni a hiányát, és most egy nagyon-nagyon erős csapatunk van. Az új játékosainak erősebbé tettek Minket.”

– célzott a 25 esztendős német portás többek között a „Neymar-milliókból” vett Ousmané Dembélére és Philippe Coutinhora.

Balogh József