Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Botrány a lefújás után: Agüero szurkolóval verekedett! – videóval

Hétfőn este hatalmas meglepetést okozott a harmadosztályú Wigan, mely legyőzte az FA-kupában a Premier League éllovasát a Manchester Cityt. Az egy félidőt emberhátrányban játszó óriás számára semmi nem jött össze és a mérkőzés vége sem volt túl szép. Fogalmazzunk úgy, hogy a lefújást követően a biztonsági erők nem voltak a helyzet magaslatán, az örömittas hazai szurkolók pedig elözönlötték a pályát. Azt a gyepet, melyen még ott voltak a Manchester City játékosai is. 

image

Nehéz volt követni az eseményeket, hirtelen ugyanis annyian voltak a pályán, hogy azt is nehéz volt kivenni, hol is vannak a City és a Wigan játékosai, az este főszereplői. Az örömittas szurkolók nem voltak restek belemászni a vendég játékosok arcába, akik kaptak hideget és meleget egyaránt. A cérna végül Agüeronál szakadt el, aki oda is csapott az egyik szurkolónak. Az argentin gólfelelőst végül úgy kellett lefogni és eltessékelni. Azt, hogy pontosan mi történt, nehéz megmondani, ám egyes hírek Agüerot nem csak szóban inzultálta a szurkoló, hanem le is köpte.

A mérkőzésnek így biztosan lesz folytatása a zöldasztalnál, a Wigan a továbbjutás mellett komoly pénzbírságra is számíthat és egyéb szankciói is lehetnek az esetnek.