Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Robben kifakadt a tegnap esti BL-meccs után!

A Bayern München csapata tegnap elsöprő arányú győzelmet aratott a török bajnok Besiktas csapata ellen, így azt gondolnánk, hogy a klub minden játékosa elégedetten tért nyugovóra a tökéletes európai este után. Ellenben ahogy azt már megszokhattuk, most is volt valaki, aki talált kivetni valót a mérkőzésben…

DWgga4cXUAMxD05

A bajorok villámléptű veteránja csupán a kispadon kapott helyet a kezdősípszó idején, igaz, a 44. minutumban a lesérülő James cseréjeként beszállt a mérkőzésbe.

Ez azonban nem jelentett vigaszt a “Repülő Hollandi” számára, aki a találkozó után ekképpen szólott: “Egy ilyen mérkőzésen mindenki kezdeni akar, köztük én is. Ha nem játszhatsz, az mindenképpen egy fájó pont…”

Végül mondandóját egy elég erős utalással zárta: “Egy szó, mint száz: ha most elmondanám, hogy mit érzek, holnap már Rummennigge irodájában találnám magamat.”

Ezen szavaknak természetesen gyorsan híre ment a német zsurnaliszta berkekben, akik már a sajtótájékoztatón lerohanták ehhez kapcsolódó kérdéseikkel Jupp Heynckes vezetőedzőt.

Nos, a szépkorú mester válasza minden volt, csak nem félreérthető: “Teljességgel meg lehet érteni azt, hogy egy játékos elégedetlen, ha nincs ott a kezdőben. Ezeket a döntéseket én hozom meg, és én azt teszem, amit jónak látok. Ezt mindenki köteles elfogadni. Pont.”

Írta: Wernigg Márton