Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A hajrában bukta el a megyei rangadót a Loki

Nem indult túl jól a tavasz a Debrecen számára: a Loki előbb a Magyar Kupában betlizett hazai pályán a Dorog ellen, majd szombat délután a megyei rivális Balmazújváros vitte el mindhárom pontot a Nagyerdei Stadionból. A télen tovább erősődő Puskás vendégjátéka ellenben kevesbé volt drámai, gól nélküli döntetlenre végzett Pintér Attila korábbi és jelenlegi csapata.

lokibalmaz

(Fotó: dvsc.hu)

Rudolf Gergely csaknem két év után tért vissza az élvonalba a Balmazújváros színeiben egykori csapata ellen, ráadásul a 85. percben az ő gólpassza kellett ahhoz, hogy Arabuli révén Horváth Ferenc csapata megszerezze a vezetést az egyébként igen paprikás hangulatú találkozón. (Rudolf legutóbb 2016 márciusában lépett pályára NB I-es mérkőzésen, akkor a Videoton színeiben, legutóbb Dunakeszin futsalozott.) A hosszabbítás utolsó pillanataiban egy másik csere, Rácz Ferenc adta meg a kegyelemlökést a Lokinak, 25 méterről lőtt remek gólt.

DVSC – Balmazújváros 0-2 (0-0)
Helyszín: Nagyerdei Stadion, 1824 néző; Vezette: Erdős J.
Gólszerzők: – ill. Arabuli (86.), Rácz (95.)
Sárga lapok: Nagy S. (57.) Szatmári (59.) Bényei (60.). Kinyik (84.) ill. Zsiga (46.), Andric (57.), Habovda (71.)
Kiállítás: – ill. –

DVSC: Nagy S. – Bényei, Szatmári, Kinyik, Barna – Varga K. (Tabakovic 63.), Tőzsér, Filip, Bódi (Bereczki 82.) – Nagy K., Könyves. Vezetőedző: Herczeg A.

Balmazújváros: Horváth L. – Habovda, Póti, Tamás L., Uzoma – Vajda S., Sigér, Haris, Zsiga (Rudolf 61.) – Arabuli (Maisuradze 90.), Andric (Rácz F. 73.). Vezetőedző: Horváth F.

pfla

 (Fotó: pfla.hu)

Nem hozott különösebben közönségszórakoztató mérkőzést a Kövesd és az Akadémia összecsapása, gólt nem is láthattak a kilátogatók. A legközelebb a gólszerzéshez Mevongou járt, aki a Mezőkövesdhez visszatérő Bognár Istvántól kapott “remek” labdával ugrott ki, ám Dombó megmentette a hazaiakat. A felcsútiak közelebb jártak valamivel a győzelemhez, de ma alighanem egyik csapat sem szolgált rá a három pontra.

Mezőkövesd – Puskás Akadémia 0-0 (0-0)
Helyszín: Mezőkövesd, Városi Stadion; Vezette: Berke B.
Gólszerzők: – ill. –
Sárga lapok: Pillár (28.) ill. Mevongou (20.), Klinar (73.), Knezevich (92.)
Kiállítás: – ill. –

Mezőkövesd: Dombó – Farkas D., Pillár, Katanec, Vadnai – Tóth B., Iszlai, Mlinar, Cseri T. (Misak 83.) – Bognár I.(Koszta 68), Novák (Drazic 64.). Vezetőedző: Kuttor A.

Puskás Akadémia: Hegedüs L. – Klinar, Heris, Spandler, Trajkovski – Mevoungou – Perosevic, Márkvárt (Bacelic-Grgic 80.), Knezevic, Szakály P. – U. Diallo. Vezetőedző: Pintér A.

Lasányi Csaba