Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann, avagy nyáron irány Barcelona?

Már jó ideje téma az a különböző újságoknál illetve portálokon, hogy a Diego Simeone vezette Atletico Madrid francia klasszisa, Antoine Griezmann az FC Barcelona színeiben folytatja pályafutását. Ugyebár tavaly nyáron nagyon úgy festet, hogy a kiváló támadó a Manchester Unitedhez fog szerződni, ám ez végül nem történt meg a váltás. A téli időszakban aztán felröppentek vele kapcsolatban olyan hírek, melyek szerint megegyezett a Barcával, azonban a katalán klub ezt hivatalos közleményében tagadta….

maxresdefault (1)

Lehetséges, hogy januárban nem történt megállapodás Antoine Griezmann-nal, viszont a különböző lapok/portálok szerint a nyáron minden esély megvan arra, hogy a francia klasszis átigazoljon az Ernesto Valverde által irányított Barcelonához. A katalán együttes ugyanis állítólag hajlandó kifizetni a kiváló támadó szerződésébe foglalt kivásárlási árat. Kétségtelenül a nyári piac egyik, ha nem a legnagyobb üzlete lenne, ha Griezmann valóban a Barcelonában folytatná karrierjét. 

Antoine Griezmann 2014 nyara óta tartozik az Atletico Madrid kötelékébe. A francia támadó kétségtelenül a matracosok egyik, ha nem a legfontosabb láncszeme, így amennyiben a nyáron valóban távozna, hatalmas veszteséget jelentene a madridi alakulatnak a hiánya. Griezmann ezidáig minden frontot egybe véve 193 mérkőzésen lépett pályára a klub színeiben, melyek során 103 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár