Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lewa tesz azért hogy elengedjék a Realba – balhé az edzésen

Nagyon úgy fest, Aubameyang és sok más keresett labdarúgó példáját követve Robert Lewandowski is megpróbálja kiprovokálni jelenlegi munkáltatójával szemben, hogy elengedje – holott a Bayernnek ez esze ágában sincs. Irány Madrid?

1492744328_789489_1492744471_noticia_normal

Nyílt titok, hogy csatárt keres a Real Madrid, ám a piacon nem sok olyan célpont akad, aki az ő elvárásaiknak megfelelne. A Bayern München támadója, Robert Lewandowski ezen kevesek közé tartozik.

A Realt minden bizonnyal érdekelné Lewa, a hírek szerint pedig a lengyelt is izgatja a Madridba szerződés lehetősége. A múlt héten ügynököt cserélt, állítólag csakis azzal a céllal, hogy a nyáron el tudjon szerződni – a Real Madridba, vagy valamelyik tehetősebb angol klubba.

Ez egy jelzés a bajor vezetők felé, ahogy a legutóbbi balhéja is az edzésen. A Bild írta meg, hogy Lewandowski csapattársával, Hummels-el szólalkozott össze. Épp egymás elleni játék volt, amikor Lewa a védekezés helyett inkább a cipőfűzőjének birizgálásával volt elfoglalva. Ezt nehezményezte a védő, akit a lengyel aztán elküldött a fenébe.

Tipikusan olyan ügynek tűnik ez első ránézésre, ahol az érintett játékos szíve szerint menne és igyekszik meggyőzni a klubját is arról, hogy talán jobban járnának, ha elengednék.

Lewandowski egyébként azt nyilatkozta, hogy szerinte nem volt komoly ez a kis szócsata. Meglátása szerint ilyen kis súrlódások rendszeresen előfordulnak. Semmi komoly.