Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

El: Szinte már negyeddöntőben az Atlético! – Videóval

 Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán hazai pályán több mint megnyugtató előnyt szerzett az Atlético Madird a Lokomotív Moszkva ellen.

Saúl lövése a gól előtt (Kép: Atlético Twitter)

Diego Simeone együttesének még csak meg sem kellett szakadnia az oroszok ellen! Az impozáns Wanda Metropolitano foghíjas közönsége magabiztos futballt láthatott a kedvencektől. Vélhetően nem túlzás kijelenteni, hogy mindez negyeddöntőt is ért. Legyen ugyanis bármilyen hideg is Moszkvában a visszavágón, a látottak alapján talán csak a legvérmesebb Lokomotív szurkolók hisznek csapatuk továbbjutásában.

Az Atleti góljait sorrendben Saúl, Diego Costa majd Koke szerezték. A találkozóról sok mindent elmond Saúl bombagólja, hiszen amellett, hogy irtó nagy gól lett a spanyol válogatott középpályás, érdemes megnézni, hogy micsoda “lendülettel” készült neki a lövésnek, és talán még ő sem hitte el, hogy ennyire nem támadják meg a moszkvai védők – Ha már nem támadták előtte (…)

Atlético Madrid – Lokomotív Moszkva 3-0 (1-0)
Wanda Metripolitano stadion, Vezette: Jakob Kehlet
Gólszerzők: Saúl (22.), D. Costa (47.), Koke (90.)
Sárga lap: Correa (66.), Saúl (84.) illetve Al. Miranchuk (34.)
Piros lap: –

Atlético Madrid: Werner – Filipe Luis, L. Hernández, J. Gimenez, Juanfran – Thomas, Saúl, Koke, Correa (F. Torres, 75.) – Griezmann (Vitolo, 67.), D. Costa (Gameiro, 75.). Vezetőedző: Diego Simeone

Lokomotív Moszkva: Guilherme – Ignatjev (Lysov, 53.), Kvirkvella, Corluka, Rybus – An. Miranchuk (Kolomeytsev, 71.), Denisov, Pejcinovic, M. Fernandes – Al. Miranchuk, Eder. Vezetőedző: Yury Somin

Rövidebb összefoglaló és az első két Atleti-gól:

https://www.youtube.com/watch?v=8yDVtc3Gmxw

Koke találata:

https://www.youtube.com/watch?v=-dnToNJHZH4