Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern: “Figyeljük Malcolmot!”

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a nyáron elhagyja a francia Bordeaux együttesét Malcolm, akiért Európa élcsapatai, köztük például a Bayern München is sorban állnak majd. 

(Kép: as.com)

A bajorok háza tájáról egyenesen Jupp Heynckes vezetőedző beszélt arról, hogy bizony érdekli őket a 21 esztendős technikás játékos. A 72 esztendős szakember nem kertelt, elmondta, Malcolm rajta van a Bayern “kívánságlistáján”.

“Salihamidzic (A Bayern sportigazgatója – a szerk.) már megkapta azt a listát, amelyen azok a játékosok szerepelnek, akikkel a nyáron erősíthetünk. Nem titok, Malcolm is rajta van, figyeljük őt,  több olyan kiváló labdarúgóval egyetemben, akik azonnali erősítést jelenthetnek nekünk. Salihamidzic pontosan tudja, hogy kire is lesz szükségünk!” –  Így a bajorok mestere, aki Arjen Robban és Franck Ribéry kapcsán is megfogalmazott pár sokatmondó gondolatot. “Maximálisan megbízom bennük! Ribéry és Robben sem lesz már fiatalabb, ugyanakkor tudnak még a legmagasabb szinten teljesíteni, ezzel pedig a szezon hátralévő részében sokat segíthetnek a csapatnak a céljaink elérésében. Azt se feledjük el, hogy Kingsley Coman hosszabb időre megsérült, így őt is pótolni kell. Április közepén majd a klub leül velük, és meglátjuk mi történik.” – Így Heynckess arról a Ribéry-ről és Robbenről, akiknek a szerződése egyaránt a nyáron jár le Münchenben.