Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: CR volt a Real megmentője! – Videóval

A spanyol bajnokság 28. fordulójában Cristiano Ronaldo duplájának köszönhetően a Real Madrid hozta a kötelezőt az Eibar otthonában. 

(Kép: La Liga Twitter)

Jóval aktívabb volt a Real az első félidőben. Ennek eredményeképpen Cristiano Ronaldo bő fél óra elteltével meg is szerezte a vezetést a blancóknak. A szünetig marad a Real-fölény, újabb gólt azonban már nem láttunk.

Nem úgy a fordulást követően: Amikor is egyenlített az Eibar, a hazai publikum óriási örömére. 1:1-nél a blancók nagy erőket mozgósítottak az újabb gól megszerzéséért, ám a hajrára kis híján az Eibar került mégis előnybe, Kike azonban kihagyta a nagy helyzetet…Nem úgy mint Cristiano Ronaldo, aki bombagólt fejelt a 84. percben, eldöntve a három pont sorsát.

A szimpatikusan küzdő Eibar végzete az a CR lett, aki legutóbbi 10 tétmeccsén 17 gólt szerzett – Kezd belelendülni.

Eibar – Real Madrid 1-2 (0-1)
Ipuruai stadion, Vezette: Munuera Montero
Gólszerzők: Ramis (50.) illetve C. Ronaldo (34. és 84.)
Sárga lap: Ramis (45.) illetve Bale (30.)
Piros lap: – 

Eibar: Dmitrovic – Coke, Arbilla, Ramis (P. Oliveir, 67.), Capa – D. Garcia, Escalante (Diop, 85) – Inui (Charles, 87.), Jordan, P. León – Kike. Vezetőedző: José Luis Mendilibar

Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane (Nacho, 28.), Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos (Benzema, 71.), Isco (Lucas Vazquez, 71.) – C. Ronaldo, Bale. Vezetőedző: Zinedine Zidane

https://www.youtube.com/watch?v=e8qW3ReFcfI