Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Megvan a Barca első nyári igazolása – hivatalos

Nem várt hivatalos bejelentést tett az FC Barcelona klubvezetése vasárnap délelőtt, avagy a katalán sztárgárdának megvan az első hivatalos nyári igazolása. A feleknek sikerült mindenben megegyeznie, így a transzferre a Gremio is áldását adta. 

29026238_1635981329788958_7311183954508251136_n

A korábbi híresztelésekkel ellentétben már most nyáron gránátvörös-kékbe öltözhet a Gremio 21 éves középpályása, Arthur Melo, akiért 30 millió eurót fizet az FC Barcelona. Ez az összeg további 9 millió euróval egészül ki, ami a végső vásárlási opciót jelenti.

A transfermarkt.de által 14 millió euróra taksált középső középpályás 40 tétmérkőzésen szerepelt nevelőegyüttesének első csapatában a Gremioban, mellyel tavaly Libertadores kupát nyert.

A brazil válogatottban még nem debütálhatott, kerettag azonban már volt. Hamarosan újra keretet hirdet a Selecao kapitánya, kérdés, hogy Arthur Melo beleillik-e a világbajnoki tervekbe!?

Dembelé, Coutinho és az egyelőre mellőzött Yerry Mina mellett tehát Arthuro Melo is a fedélzeten. A legnagyobb kérdőjel pedig Antoine Griezmann körül leledzik, sokan ugyanis úgy vélik, hogy a francia is igent mondott a Barcának. A jövő csapata tehát épül, a keret pedig így is bombaerős.