Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Videó: Lavezzi dupla, Hulk, Pato, Pellé és Bakambu gól Kínában

A kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, tehát a Super League továbbra sem hozza lázba az európai futballhíveket, lévén pár magasabban jegyzett labdarúgó megjelenése összességében még nem reformálta meg a pontvadászat színvonalát. Viszont előszeretettel lesi mindeni, hogy az álomfizetésekért cserébe mit is mutatnak a földkerekség egy másik szegletén azok a játékosok, akik belevágtak ebbe a kalandba. Hétvégén a bajnokság második fordulóját rendezték, Lavezzi duplázott, Hulk, Pato, Pellé, Tardelli és Bakambu egy-egy alkalommal tudott eredményes lenni. A címvédő Guangzhou Evergrande, tehát Fabio Cannavaro csapata pedig gólparádét redezett Alan és Goulart főszereplésével. 

china AFC

A Hebei egy döntetlennel kezdte a bajnokságot, hétvégén pedig Ezequiel Lavezzi duplájának köszönhetően idegenben aratott győzelmet a Guizhou Zhicheng gárdája felett. Az argentin gólfelelős a 94. percben döntötte el a 3:2-re végződő meccset.

Remekül kezdett a Shanghai SIPG, mely az első körben az újonc Dalian Yifang FC-t ütötte ki 8:0-ra. Hétvégén az a Shanghai Shenhua volt az ellenfél, mely tavaly még Carlos Tévezt is a soraiban tudta. Az újonc ellen Oscar triplázott, Hulk pedig büntetőből köszönt be. A mostani 2:0-ás idegenbéli sikerből Hulk vette ki a részét egy szép akciógóllal. A SIPG jobb gólkülönbségével két forduló után vezeti a tabellát.

A Tianjin Quanjin fedélzetén Witsel, Modeste és Pato. Egy hete előbbi kettő talált a hálóba, most pedig Pato volt eredményes, igaz a hosszabbításban már csak a szépítésre futotta a braziltól, ugyanis az újonc Beijing Renhe 2:1-re nyert idegenben.

Csakúgy mint Hulk csapata a SIPEG, a Shangong Luneng is hibátlan két kör után és még a hálójuk is érintetlen. Az első játéknapon Tardelli duplája kellett a Beijing Guoan elleni sikerhez, most hétvégén pedig Tardelli mellett Pelle is betalált a Chongqing Lifan ellen 2:0-ra megnyert meccsen.

Fabio Capello csapatát a Jiangsu Suningot az a Beijing Guoan győzte le, mely a télen szerződtette a Villarrealtól Bakambut. A kongói csatár első gólja egyben győztes találat is volt.

A korábbi aranylabdás Fabio Cannavaro csapata Goulart és Alan duplájával gólparádét rendezett a Changchun Yatai ellenében. A két brazil gólfelelős kiváló formában van, érdekesség, hogy az első fordulóban a Guangzhou R&F elleni városi derbin a négy lőtt gól még pontot sem eredményezett a számukra.

 

Két forduló után tehát a Shanghai SIPG vezet, összességében pedig három csapat hibátlan és már csak négy veretlen. A góllövőlistát Alan vezeti, mögötte jön a tavalyi gólkirály Zahavi. Az élmezőny tele van brazilokkal…

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 12. 155424

 

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 12. 155448