Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A kínaiak is tagadják Iniesta érkezését

Úgy tűnik, hogy kacsának bizonyul az információ, miszerint az FC Barcelona csapatkapitánya a nyáron elhagyja Katalóniát, és a kínai Super League-ben érdekelt Tianjin Quanjianhoz igazol.

andres-iniesta

Andrés Iniesta a napokban éppen visszatér a sérüléséből, ám a neve nem csak ezen öröteli hír miatt kering a sajtóban. Mostanság a spanyol lapok is lehozták a hírt, miszerint az ikonikus középpályás a karrierje utolsó éveiben szeretné magát kipróbálni a kínai bajnokságban.

Azonban úgy tűnik, hogy a már három nemzetközi sztárral (Anthony Modeste, Pato, Axel Witsel) is rendelkező Tianjin Quanjian nem szeretné mégsem leigazolni a Barca-szurkolók kedvencét, ugyanis egy fenyegető hangú közleményt adtak ki a pletykálkodók miatt:

„Március hatodika óta a helyi média olyan információkat közöl, amelyek szerint a spanyol játékos, Andrés Iniesta a klubunkhoz csatlakozik. Hivatalosan is kijelentjük, hogy ez az információ nem igaz, és minden, a klubunkról szóló hamis hír miatt megtesszük a jogi lépéseket.”

– ez elég cáfolat a barcelonai aggodalmakra?

Az FC Barcelona holnap este lép pályára a Chelsea elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágóján. A hír másik szereplője, azaz a Quanjian pedig a kínai bajnokság tavaszi kezdete óta egy-egy vereséggel és győzelemmel áll, mégpedig a korábbi Videoton vezetőedző, Paulo Sousa irányításával.

Balogh József