Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentína ontja a sztárcsatárokat! – Íme két újabb jelölt…

Lionel Messi, Mauro Icardi, Paulo Dybala, Sergio Agüero és Gonzalo Higuaín, avagy kis túlzással Argentínában minden bokorban találni egy sztárcsatárt és akkor a feltörekvő Joaquín Correa a Sevilla labdarúgója még szóba sem került. Valamint akkor még mindig nem említettük meg  a Boca Juniors és Lautaro Martínez a Racing klub tehetségének a nevét, akik előtt a szakértők szerint nagy jövő állhat. 

ryGSipFLf_930x525__1

Lautaro Martínez a Racing Club játékosa

Tavaly mutatkozott be a felnőttek között, idén pedig nem csak Argentínában, hanem már világszerte ismerkednek Lautaro Martínez nevével. A Racing Club tehetsége 20 esztendős és egészen kiválóan kezdte a szezont. Az argentin bajnokságban 13 meccsen 9 gólt és 4 gólpasszt jegyez, míg a Libertadores-kupa nyitómérkőzésén egy mesterhármassal debütált nemrégiben a brazil Cruzeiro ellenében. Európában a sajtó még annyira nem kapta fel a nevét, azonban az Atletico Madrid után immáron a Real Madrid érdeklődéséről is hallani lehet. Fiatal kora ellenére 45 tétmeccsen 20 gólt és 5 gólpasszt jegyez a Racing Club színeiben. A korosztályos válogatottakban rugdosta a gólokat, nemrégiben pedig először kapott meghívót Jorge Sampaoli szövetségi kapitánytól.

5a65c5dc1d79cdf089000001

Cristian Pavón a Boca Juniors labdarúgója

A jelenleg is bajnoki listavezető Boca Juniors labdarúgója Cristian Pavón már kétszeres válogatottnak mondhatja magát. A 22 esztendős szélső támadó újfent meghívót kapott Jorge Sampaolitól, lévén remekül teljesít hazája bajnokságában, ahol 19 meccsen 5 gólt és 9 gólpassz számol. Európában elsősorban az Arsenal háza táján merült fel a neve, ám minden bizonnyal nem csak az ágyúsok szeretnék majd leigazolni. A Boca Juniors színeiben 69 mérkőzésen 19 gólt és 19 gólpasszt jegyez, a statisztikák pedig arról árulkodnak, hogy gólérzékenysége mellett előkészítő szerepkörben is remekel.

Az argentin válogatott  Olaszország (03.23) és Spanyolország (03.27) ellen lép pályára hamarosan.