Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szerződéshosszabbítás előtt a Real Madrid és Ronaldo

A szezon elején mutatott gyengébb teljesítményeit mintegy feledtetve, igazi aranylabdás formát mutat a Real Madrid portugál világsztárja, Cristiano Ronaldo. Nem csoda hát, hogy Spanyolország szerte már arról beszélnek, hogy hamarosan kiérdemelhet egy új szerződést a Bernabéuban.

cr2018

A pletyka szintű információt mellesleg nem más osztotta meg a közvéleménnyel, mint a legnépszerűbb katalán sportnapilap, vagyis a Mundo Deportivo. Ők pedig kifejezetten nem szoktak törődni a Real Madriddal kapcsolatos kacsákkal, csak ha konkrétabb ügyről van szó, illetve ha az esemény kapcsolódik az FC Barcelonához. És hát most nem utóbbiról cikkeznek…

A lap azt írja, hogy utoljára 2016. őszén hosszabbított szerződést Cristiano Ronaldo a „Királyiakkal”, és az csak 2021-ben, 36 esztendős korában fog lejárni. Azonban a katalánok szerint mindez nem akadály abban, hogy az illetékesek további egy-két évvel megfejeljék a „házasságot”, mivel Ronaldo még mindig fiatalnak érzi magát, és a Real vezetői is tisztában vannak vele, hogy az elmúlt évek sikereinek egyik legnagyobb letéteményese az Európa-bajnok szélső.

Állítólag az emlegetett szerződéshosszabbítás komolyabb fizetésemelésről is szólna, amivel CR7 utolérhetné a Barcától 40 millió eurót kapó Messit.

Balogh József