Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ifi BL: kiesett a Real Madrid és a Liverpool!

Szerda este kialakult az Ifjúsági Bajnokok Ligája, avagy az UEFA Youth League elődöntőinek a párosítása. A Barcelona és a Porto már kedden továbblépett, mostanra pedig már azt is tudjuk, hogy biztosan nem lesz El Clásico a fináléban az U19-esek legrangosabb sorozatában, ugyanis a Real Madrid egy fordulatokban gazdag meccsen maradt alul.

Teljes képernyő rögzítése 2018. 03. 14. 183032

Manchester City – Liverpool 1:1 – büntetőkkel 3:1
G: L. Nmecha (40.), ill. C. Jones (34.)

Roppant kiegyenlített, mégis ellentétes félidőket hozott a két angol klub összecsapása. A labdabirtoklás nem igen billent fel, viszont míg az első félidőben a Liverpool volt sokkal kísérletezőbb, addig a másodikban a City fiataljai tettek többet a továbbjutásért. Vezetést egyébként a vörösek szereztek, a válasz viszont nem váratott sokáig az első játékrészben. A rendes játékidő nem hozott döntést, így a büntetők döntöttek. A Liverpool kezdett, előbb azonban a City hibázott a második párosnál, majd zsinórban hármat rontottak a vendégek, így az utolsó büntetőt az égszínkékeknek már el sem kellett végezniük.

Real Madrid – Chelsea 2:4
G: Oscar (6.), I. Alvarez (59.), ill. McCormick (14.), D. Redan (19., 45+2.), H. St.Clair (90+5.)
Kiállítva: – ill. Massox (68.)

A hazai pályán játszó királyiak hamar vezetést szereztek, a londoni kékek azonban reagálni tudtak és Redan góljával, illetve gólpasszával a félidő feléhez érve fordítottak. A spanyolok számára a szünet előtt jött a fekete leves, lélektani szempontból nagyon jókor szerzett újabb gólt Redan. A fordulást követően sikerült a szépítés, Maddox kiállítása pedig hatalmas lehetőséget rejtett a Real Madrid számár. Az emberelőnyt viszont nem sikerült kihasználni, a végén mindent egy lapra téve rohamoztak a királyiak, akik hától újra kapituláltak. A sorozat korábbi kétszeres győztese izgalmas és fordulatokban gazdag meccsen jutott a legjobb négy közé.

Korábban játszották

Barcelona – Atletico Madrid 2:0
Tottenham – Porto 0:2

Az elődöntő párosítása

Barcelona – Manchester City
Porto – Chelsea