Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így szívatta van der Sar az MU-nál Cristiano Ronaldót

A már visszavonult holland válogatott kapus, Edwin van der Sar az angol FourFourTwo-nak nosztalgiázott azokból az időkből, amikor még ő és Cristiano Ronaldo csapattársak voltak a Manchester Unitednél. 

960

Forrás: givemesport.com

Edwin van der Sar és Cristiano Ronaldo négy évig voltak csapattársak, és nagyon jó kapcsolat alakult ki a két játékos között. A holland hálóőr most felidézett egy emléket az együtt töltött időből, és szerinte Ronaldo már akkor is mindent megtett azért, hogy jobb játékos legyen. Emellett azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy hogyan szívatta a portugált az edzéseken.

Egészen elképesztő, milyen intenzitással csinált már akkor is mindent Cristiano Ronaldo. Mindenre óriási figyelmet fordított, a pályán kívül is, mint például az étkezésre, az erősítésre vagy a megfelelő pihenésre. Az edzések után mindig kint maradt a pályán, és a szabadrúgásokat gyakorolta, és mindig megkért arra, hogy én álljak be a kapuba. Azt mondtam neki, hogy az ifiből felhozott fiatal kapusok szívesen védnek ellene, de ő nekem akart gólt rúgni. Én meg mindig azzal szívattam, hogy jobban jár a fiatal kapusokkal, ellenem úgysem találna be soha, az jobbat tenne az önbizalmának, ha a kicsik ellen próbálkozna”

Van der Sar azt is elmondta, hogy nagyon jó kapcsolat alakult ki közöttük, és az emberek félreismerik Ronaldót.

Cristiano nagyon jó srác, és a kép, ami kialakult róla a köztudatban, egyáltalán nem jellemzi a személyiségét”