Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cavanival és Suárezzel utazik a kínai négyes tornára Uruguay

Keretet hirdetett Óscar Tabárez a március 23-a és 26-a között Kínában szereplő Uruguay válogatottjának szövetségi kapitánya. Természetesen a csapattal tart a dél-amerikai ország két legynagyobb sztárja, Edinson Cavani és Luis Suárez is.

articulos36_46476

A China Cup elnevezésű négyes tornán a házigazda Kína és Uruguay mellett Wales és Csehország válogattotja szerepel majd. Az elődöntők párosítása: Kína-Wales és Uruguay-Csehország.

A 27 fős keretbe a legtöbb játékost a La Liga és a Serie A adja egyaránt 7-7 játékossal. Érdekesség, hogy először kapott meghívót a Sampdoria rendkívül tehetséges középpályása, a nyáron nagy eséllyel a Napolihoz igazoló Lucas Torreira.

Kapusok: Muslera (Galatasaray), Silva (Vasco da Gama), Campaña (Independiente);

Védők: Godin (Atlético Madrid), Coates (Sporting), Giménez (Atlético Madrid), Maxi Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Cáceres (Lazio), Ricca (Málaga), Lemos (Sassuolo);

Középpályások: Nández (Boca Juniors), Torreira (Sampdoria), Vecino (Inter), Valverde (Deportivo), Bentancur (Juventus), Carlos Sánchez (Monterrey), Ramírez (Sampdoria), De Arrascaeta (Cruzeiro), Laxalt (Genoa), Urretaviscaya (Monterrey), Lodeiro (Seattle);

Támadók: Pereiro (PSV), Stuani (Girona), Maxi Gómez (Celta Vigo), Cavani (PSG), Suárez (Barcelona).

(zp)