Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Hamburg alapemberével erősítene a Celtic – Sajtóhír

Skóciából származó értesülések szerint, a Celtic együttese szemet vetett a Hamburg védőjére, Kyriakos Papadopoulos-ra. A transzfer a nyáron gond nélkül megvalósulhat, főleg ha a Hamburg kiesik az élvonalból.

kyriakos

Papadopoulos a következő idénytől a skót élvonalban futballozhat. (kép: bundesliga.com)

Brendan Rodgers csapatánál a nyári átigazolás időszakban vándorlás alakulhat ki, főleg a középső védők terén. Simunovic, Boyata és Sviatchenko távozás is elképzelhető, ennek tükrében a mögöttük keletkező esetleges űr betöltése fontos feladat lehet a nyáron a Celtic számára.

A legfrissebb pletykák szerint a Bundesliga dinoszauruszától, azaz a Hamburg-tól jöhet erősítés a legendás skót csapathoz, a 26 esztendős Kyriakos Papadopoulos személyében. A görög válogatott védő alapember jelenleg a kikötővárosi együttesnél, ugyanakkor csapata kiesésre van ítélve a Bundesliga-ban, mivel csupán a 17. helyen tartózkodnak.

Ha a Hamburg kiesik, akkor a vezetőség nem valószínű, hogy akadályt fog gördíteni bármely olyan játékosa elé, aki nem szeretne a Bundesliga 2-ben szerepelni. Ennek fényében a korábbi Schalke és Leverkusen védőt akár könnyedén is meg lehet majd szerezni a nyáron.

Báló Bence