Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válaszút elé állhat Dárdai játékosa a válogatott kapcsán

A Hertha BSC-ben szereplő Jordan Torunarigha-nak talán élete egyik legnehezebb döntését kell majd a közeljövőben meghoznia. A tehetséges középső védőnek a hírek szerint hamarosan el kell határoznia magát, hogy melyik válogatottban szeretne majd szerepelni.

torunarigha

“Hogyan döntsek?” – kérdezheti Torunarigha. (kép: herthabsc.de)

A Németországban született és ott is nevelkedő 20 esztendős Torunarigha a német mellett nigériai papírokkal is rendelkezik a felmenői révén. Ennek tükrében talán nem is meglepő, hogy a Nigériai Labdarúgó Szövetség az elmúlt napokban megkereste őt, hogy a 2018-as Világbajnokságon képviselje majd a Szuper Sasokat.

Az információt maga a játékos képviselője is megerősítette, aki a következőképpen nyilatkozott.

„Igaz. Valóban volt megkeresésünk a Nigériai Labdarúgó Szövetségtől. Jordan-nak a szívére kell hallgatnia. Ez a felkeresés egy óriási megbecsülés a számára és egy megerősítés is, hogy nagyszerűen fejlődik. De úgy gondolom, hogy az utazása a Német Szövetség számára még nem ért véget.” – árulta el Zorn.

Ha Torunarigha elfogadja a Nigéria által tett felajánlást, akkor az U21-es német válogatottban zárulhat le a német nemzeti karrierje az Izrael és Koszovó elleni U21-es Európa bajnoki kvalifikációs mérkőzéseken.