Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Furcsa lenne nélküle…” – Valverde a klubikonról

Megtartotta az Athletic Bilbao elleni vasárnapi meccset megelőző sajtótájékoztatóját az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde. A szokásos dolgokon túl felmerült Andrés Iniesta jövője is.

iniestavalverde001

Az utóbbi időben egyre többször hallani a pletykát, miszerint Andrés Iniesta az utolsó idényét tölti az FC Barcelona csapatánál, és a következő szezont már a kínai Super League-ben kezdi meg. Bár a média híreiben emlegetett Tianjin Quanjiannal elzárkóztak a világ-, és Európa-bajnok középpályás szerződtetésével kapcsolatban, azért láttunk már csodákat a távol-keleti játékos-átigazolási politikát illetően.

Állítólag Iniestanak májusig kell jeleznie szándékát a folytatással kapcsolatban a Barca vezetősége felé, lévén a katalán sztárcsapatnál időben meg akarják oldani a minőségi utódlást. Már ha szükség lesz rá…

„Nem lepődtem meg a nyilatkozataitól, mert bár nem gondolok még a következő szezonra, hiszen az előttünk álló meccsekre kell összpontosítanunk, de mindenki számára furcsa lenne egy Andrés nélküli Barca.”

– utalt Valverde arra, hogy a csapatkapitány már korábban jelezte, hogy ha csak rajta múlik, akkor a Camp Nouból szeretne visszavonulni egy napon.

Balogh József