Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Az Everton emberelőnyben gyűrte a Stokeot – videóval

Nehezen indult be az FA kupa miatti csonka 31. forduló. Az Everton emberelőnyben a hajrában verte a Stokeot. A Crystal Palace újra nyert Hodgsonnal, még a WBA “beszedte” sorozatban 6. vereségét, ezúttal a Bournemouth verte őket és egyre nagyobb bajban. 

tosun

Stoke City – Everton 1-2 (0-0)
Gólszerzők:
Choupo-Moting (77.) ill. Tosun (69., 84.)
Kiállítva:
Adam (30.) ill. –

Charlie Adam gondoskodott róla, hogy a Stoke ne tudjon ellépni a kiesőhelyek egyikéről, ugyanis már a 30. percben kiállítatta magát. A Stoke sokáig hősiesen tartotta magát, ám Tosun révén a 69. percben “megtört”.  A 77. Choupo-Moting még tudott egyenlíteni, ám a hajrában, pontosabban a 84. percben ismét érkezett a török csatár és eldöntötte csapata javára a mérkőzést.

stanislas

Bournemouth – West Brom 2- 1  (0-0)
Gólszerzők: Ibe (77.), Stanislas (89.) ill. Rodriguez (48.)

Jól indult a sereghajtó WBA számára a második játékrész, ugyanis Rodriguez révén már a 48. percben megvolt a vezetést a Bournemouth otthonában. Ennek ellenére a múlt héten csúnyán kikapó hazaiak jól tudtak reagálni, a 77. percben Ibe révén sikerült az egyenlítés, a hajrában pedig Stanislas révén meglett a vezetés is és a 3 pont is. Győzelmével Eddie Howe csapata kezdheti biztonságban érezni magát, még Allen Pardew WBA-ja már fél lábbal a másodosztályban ugyanis hátránya a bent maradást érő helyekért már 10 pont.

tomkins

Huddersfield – Crystal Palace 0 – 2  (0-1)
Gólszerzők: – ill. Tomkins (23.), Milivojevic (67. b.u.)

A két menekülő csapat közül a 7 mérkőzés óta nyeretlen Roy Hodgson vezette Crystal Palace örülhetett az újonc Huddersfield otthonában. Tomkins már a 23. percben megszerezte a vezetést, majd a 67. percben Milijovevic egy büntető után biztosította be a “Sasok” 3 pontját, mely elképesztően fontos volt ebben a helyzetben. Győzelmével a Palace -bár lehet csak ideiglenesen – elmozdult a kieső helyről.