Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Neymar jönne, csak pénz nincs rá

Meghökkentő hírrel rukkolt elő a Marca. A spanyol sportlap szerint a Paris Saint-Germaintől állítólag elvágyódó Neymar ugyan szeretne csatlakozni a Real Madridhoz, ám könnyen lehet, hogy tavalyi barcelonai távozásával komoly csapdába hajtotta saját magát.

jovoreal

Ugyanis kint ismert tény, a brazil válogatott sztárja összességében 222 millió eurójába került a PSG-nek, nem számolva évi sok-sok millió eurós fizetését. Ebben a bizonyos 222-ből jutott a Barcának, a játékosnak, illetve az ő képviselőjének is, illetve még vagy egy fél tucat közvetítőnek, akik segítették nyélbe ütni a futball történetének legnagyobb pénzt megmozgató átigazolását.

Azonban már késő ősz óta hallani arról, hogy Neymar visszavágyik a La Ligába, és hogy a Real Madrid tárt karokkal fogadná őt, ellenben korábbi klubjával, az FC Barcelonával.

A Marca szerint mostanra már nem is kérdés, hogy Neymar mit szeretne, hanem az, hogy a PSG hajlandó megválni méregdrága támadójától, illetve hogy azt milyen áron tenné. A pletyka szerint ugyanis a Realnak nincs minimum 200 milliója a dél-amerikai sztár szerződtetésére. Pontosabban arról írnak, hogy idén nincs rá pénze a „Királyiaknak”, de talán 2019-ben ki tudnának préselni magukból ennyit, ha az előttünk álló nyáron behúzzák azt a bizonyos cipzárt a pénztárcájukon.

Kérdéses azonban, hogy egy viszonylag gyengébb szezon után egy Real Madrid megteheti-e azt, hogy nem költekezik azért, hogy azonnal megerősítse, felfrissítse a keretét.

Balogh József