Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: egyre nagyobb az aggodalom Hazard miatt

Minthogy egyre komolyabb az esélye annak, hogy a Chelsea együttese nem lesz ott a Bajnokok Ligája következő szezonjában, egyre valószínűbbnek tűnik az is, hogy Eden Hazard nem tölti ki a szerződését a Stamford Bridge-en.

hazard

Pedig ez a szerződés még 2020-ig a londoni sztárcsapathoz köti Hazard-t, ám a klub vezetése már most szeretne hosszabbítani a belga karmesterrel. Állítólag a Chelsea hajlandó lenne heti 300 ezer fontot is fizetni, az őket immár hatodik esztendeje szolgáló játékosnak.

Csakhogy a 27 esztendős csillag eddig nem mutatott nagy hajlandóságot arra, hogy rábólintson a Chelsea ajánlatára. Az időhúzás hátterében pedig állítólag az áll, hogy Hazard szeretné kivárni, hogy mire lesz idén elég a csapat. Ugyanis mint ismert, a „Kékek” a héten kiestek a Bajnokok Ligájából, míg a Premier League-ben csak az ötödik helyen szerénykednek címvédő létükre. Lemaradásuk a BL-pozíciókhoz képest pedig már négypontos…

A Chelsea-hez közeli források szerint, ha tényleg nem jön össze a BL-indulás, akkor Hazard vagy a Paris Saint-Germainben, vagy a Real Madridban köthet ki idény nyáron.

Tény: bár a világ egyik legjobb játékosának számít Eden Hazard, de trófea gyűjteményéből még nagyon hiányzik a Bajnokok Ligája serlege, amit a Chelsea éppen az érkezése előtti májusban nyert meg, még 2012-ben.

Balogh József