Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolásfigyelő: Neymar ígéretet tett Messinek!

Nagyon úgy fest, hogy Neymar hamar ráébredt arra, hogy párizsi szerepvállalása nem vitte előre a karrierjét és nem is fogja. Sőt, szurkolói és szakmai megítélése egyaránt csorbát szenvedett, avagy a Ligue 1 nem alkalmas arra, hogy a legnagyobbak közé emelkedjen és aranylabdát nyerjen. A Sports Illustrated arról ír, hogy amikor önmagának is beismerte, hogy a PSG egy mellékvágány, ígéretet tett Lionel Messinek és több egykori katalán csapattársának. Az elhangzott szavak a Real Madridban történő esetleges szerepvállalásra utaltak. 

lionel-messi-neymar-barcelona_g2unhfuzxjck1p2u9wckly0yz

“Neymar ígéretet tett Messinek és néhány korábbi csapattársának, hogy bármilyen ajánlatot is tesz elé a Real Madrid, arra nemet mond, és csak azzal foglalkozik, hogyan térhet vissza Barcelonába, hogy ismét Leo mellett futballozhasson.” – olvasható a Sports Illustrated hasábjain.

Az éterben közben három különböző szál is fut, az egyik, miszerint a Real Madrid már fel is vette a kapcsolatot a játékossal és a felek már személyes előtárgyalásokat is folytattak. A másik, hogy Neymar maradna a PSG-nél, ám ezt komoly szerződésmódosítási feltételekhez köti. A harmadik pedig a barcelonai visszatérése, melyről a szurkolók hallani sem akarnak és a közvélemény is nehezen tudja elképzelni a viharos és pereskedés övezte szakítást követően.

Halkan megjegyezzük, hogy 2017 nyarán az is lehetetlennek tűnt, hogy Neymar elhagyja az FC Barcelonát és valaki több mint 150 millió eurót fizessen egy játékosért. Ugyanilyen pletykákról beszéltünk, mely egyik pillanatról a másikra valósággá lett, a Paris Saint-Germain letett 222 millió eurót az asztalra, megegyezett a brazillal, az üzletre pedig a katalánok is rábólintottak.

Egy biztos, a nyár még nagyon messze van, a Neymar-sága kapcsán pedig még rengeteg pletykát fogunk hallani, míg nem valamelyik valósággá válik.