Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR7 a társaival fogadott, hogy megelőzi Messit

A spanyol Marca beszámolója szerint Cristiano Ronaldo a Real Madrid portugál Európa-bajnoka tavaly novemberben csapattársaival fogadást kötött, hogy a szezon végén megelőzi a góllövőlistán Lionel Messit.

Kép: AS.com

Kép: AS.com

A Marca minden szezon után kiosztja az idény legjobb góllövőnek járó díjat, a Pichichi-trófeát. Ennek kapcsán a spanyol lap egy érdekes sztoriról számolt be a madridiak háza tájáról. Mint ismert Cristiano Ronaldo egy gyenge szezonzkezdetet követően nem olyan ütemben termelte a gólokat, mint azt az elmúlt években megszokhattunk tőle. Novemberben a portugál a Marca beszámolója szerint ennek ellenére is fogadást kötött a társaival, hogy megelőzi a szezon végén Lionel Messit a Barca klassziszát a góllövőlistán, pedig már ekkor 11 gólt volt a két játékos között a különbség.

2018. januárjáig mindössze 4 gólt tudott szerezni a portugál. Ezzel szemben a Barcelona argentin csillaga ekkor már 17 gólnál tartott. A portugál támadót azonban mintha kicserélték volna az új évre: azóta 18 találatot jegyzett a legutóbbi 10 La Liga-meccsén, ami több, mint amit a Milan (17), az Arsenal (17), a MU (15), a Dortmund (14) vagy a Chelsea (12) termelt. CR7 legutóbb a Girona ellen ért el egy mesternégyest és három gólra megközelítette Messit a góllövőlistán 22 góljával.