Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ez volt a mesternégyesek hétvégéje – VIDEÓ

Elkényeztették a hétvégén a szurkolókat, és nemcsak a gólgazdag mérkőzésekkel. Három játékos, három különböző bajnokságban is mesternégyest tudott szerezni. 

salah-icardi-ronaldo

Mohamed Salah volt az első, aki a hétvégén négy gólt rúgott aktuális ellenfelének. A Liverpool a Watfordot fogadta az FA-Kupa mérkőzések miatti csonka PL-fordulóban. Összesen öt gólt lőttek a liverpooliak, amiből jócskán kivette a részét az egyiptomi támadó is. Ezekkel a gólokkal megelőzte Harry Kane-t az angol góllövőlistán, és az angol csatár sérülése miatt, akár még el is húzhat tőle.

https://www.youtube.com/watch?v=3VRMRz714zI

Mauro Icardi sérülése után a Napoli ellen tért vissza, azon a meccsen viszont nem tudott betalálni. Az Inter a Serie A 29. fordulójában a Sampdoria otthonába utazott, és a Liverpoolhoz hasonlóan öt rúgott góllal távoztak. Ebből négyet vállalt magára az argentin csatár, ezzel jócskán megnövelve az eddigi góljai számát a bajnokságban: Icardi jelenleg 22 találattal második az olasz góllövőlistán Ciro Immobile mögött.

https://www.youtube.com/watch?v=tbjY1VmL0Gg

Cristiano Ronaldo a borzalmas őszi teljesítménye után szárnyal a La Ligában. A Real Madrid azt a Gironát fogadta a Santiago Bernabeu stadionban, akiktől az első bajnoki mérkőzésükön kikaptak, és most is izgulhattak a szurkolók.  A királyiak azonban hat gólt rúgtak, Cristiano pedig ebből négyet vállalt magára. A portugál ezzel feljött a spanyol gólkirályi tabella második helyére 22 góllal, és már csak 3 találat kell ahhoz, hogy beérje Lionel Messit.

https://www.youtube.com/watch?v=3nh22-344VQ