Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kihagyhajta a Real elleni BL-negyeddöntő odavágóját a Juve vezére

A torinói Tuttosport értesülései szerint a hétvégén, a SPAL elleni döntetlen alkalmával összeszedett kisebb izomhúzódása miatt veszélybe került Giorgio Chiellini szereplése a Real Madrid elleni BL-negyeddöntős párharc odavágóján.

chiellini

(Fotó: CalcioMercato / Twitter)

A hétvégi SPAL elleni gól nélküli döntetlen nem csak azért lehet rosszemlékű a Juventus szurkolóinak, mert ezzel visszahozta a Napolit a bajnoki versenyfutásba, hanem Giorgio Chiellini húzódása miatt is. A Tuttosport szerint ugyanis a helyzet rosszabb, mint elsőre gondolták a klubnál, könnyen elképzelhető, hogy nem csak az olasz válogatott mérkőzéseiről fog lemaradni a védelem oszlopa (ez már biztosra vehető), de a Real Madrid elleni április 3-i torinói összecsapásról is.

Massimiliano Allegrinek nem lesz könnyű dolga ebben az esetben a védelem összeállításakor, eltiltás miatt ugyanis Mehdi Benatiára sem számíthat majd a Zebrák vezetőedzője, könnyen lehet tehát, hogy Andrea Barzagli mellett Daniele Ruganira fog várni a feladat, hogy megállítsa a Real klasszisait.