Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Be Your Player – megérkezett a “Fifa vs foci” bajnokság Budapestre

A tavalyi nagy sikerek után idén ismét jelentkezik a jelenleg egyedülálló rendezvény, a Be Your Player. Ám most először nem Debrecen, hanem a főváros lesz a célközönség. Ez a “móka”  az, ahol a manapság óriási népszerűségnek örvendő eSport világot megpróbálják összehozni a “grundfocis” társaságokkal. 

BYP_Facebook cover3

 

Hogy mi is ez pontosan?

Az első félidőben konzolon harcolnak a felek és itt kergetik egymást és a virtuális játékszert a FIFA 18 konzol segítségével, majd a második félidőben ugyan ez csak élesben a parkettán. A két félidő eredménye összeadódik és ez adja a mérkőzés végeredményét. A bajnokság nyertesei több mint 200.000 Ft értékben részesülnek ajándékokban.

Itt nincs kibúvó, hogy csak FIFA-ban, vagy csak a pályán érzed magad otthon. Most megmutathatod, hogy mindkettőben otthonosan mozogsz.

Az első két szervezett torna sikerének köszönhetően tehát ahogy fentebb is említettük megérkezett a “BYP”  Budapestre. A dátum május 5. szombat.

Örömhír, hogy a szervező csapat 2018-ban az ország több nagy városával is tervez.

Részletes tájékoztatást kapni itt tudtok:

http://www.beyourplayer.hu/

NEVEZÉS: 

http://www.beyourplayer.hu/nevezes

Mindent további interaktív tevékenységre és naprakészen tartása a rendezvénnyel kapcsolatban pedig itt lehetséges:

www.facebook.com/beyourplayer

Az eseményről a nagyérdemű folyamatos tájékoztatást kap, valamint a torna végezetével egy részletes beszámolót is közlünk, ugyanis a www.fociclub.hu honlap a tavaszihoz hasonlóan ismét a rendezvény egyik médiapartnere.

HAJRÁ!!!!