Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elkötelezte magát a Chelsea mellett a Kékek sztárja

Az angol bajnoki címvédő Chelsea idei szezonja nem éppen úgy sikerült, ahogy azt eltervezték, ami a klub legnagyobb sztárjai (Thibaut Courtois, Eden Hazard) kapcsán amúgy is terjengő átigazolási pletykákra csak rátesz egy lapáttal. Akad azonban, akinek úgy tűnik esze ágában sincs elhagyni a Stamford Bridge-t: a PSG által kinézett N’Golo Kantéról van szó.

ngolokante2003abcd

(Fotó: Evening Standard/AFP/Getty Images)

A jelenleg a francia válogatott keretével készülő középpályás legutóbbi nyilatkozatában igyekezett elhessegetni az átigazolási pletykákat. “Otthon vagyok. Ez az én csapatom, a Chelsea játékosa vagyok” – jelentette ki a nagyszerű szűrő.

Kanté a jelek szerint nagyon is elégedett azzal, amit első két londoni szezonjában eddig elért. “Ez a második évem a Chelsea-nél, az első remek volt, bajnoki címet ünnepelhettünk. A másodikban pedig pályára léphettem a Bajnokok Ligájában és az a célunk, hogy ez jövőre is megvalósulhasson” – összegezte londoni tapasztalatait a francia futballista.

A Chelsea nyolc fordulóval az idény vége előtt ötödik az angol bajnokságban, a negyedik helyezett Tottenhammel szemben négy pont a hátrányuk.