Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Eriksen jobb játékos, mint Modric”

Eriksen évek óta kitűnő teljesítményt nyújt a Tottenham színeiben. Nem véletlen, hogy a Real Madrid és a Barcelona figyelmét is felkeltette a 26 éves középpályás. Ezúttal a dán szövetségi kapitány, Age Hareide dicsérte.

2140172-44760850-2560-1440Eriksen felkeltette a Real és a Barca érdeklődését is (Fotó: eurosport.com)

A dán szövetségi kapitány szerint Christian Eriksen jobb játékos, mint a Real Madrid labdarúgója Luka Modric. A Tottenham középpályását nem először dicséri Age Hareide. „Eriksen olyan típus, aki bármelyik nagy csapatba könnyedén beilleszkedne. Az ő labdáinak szeme van. Mellette egy jó játékos még jobbá válhat.” A dánok edzője szerint a 26 éves labdarúgó nem lógna ki sem a Real Madridból, sem a Barcelonából. „A szememben Real és a Barca középpályásai nem jobbak, mint Christian. Mikor Modric a Tottenhamból Madridba igazolt, nem volt olyan szinten, mint most Eriksen.” Modric idén valóban gyenge szezont fut, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy rengeteget volt sérült.

Eriksen 2013 óta kirobbanthatatlan a londoniak kezdőjéből. Az idei szezonban is remekel, minden sorozatot figyelembe véve 11 gólt lőtt és 10 gólpasszt adott. A transfermarkt szerint 70 millió euró a dán középpályás értéke.

Mihók Richárd