Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

ManUtd: az argentin védő nem örült A. Sáncheznek

Ugyan a játékostársak döntő többsége örömmel fogadta Alexis Sánchez érkezését, az Arsenal sztárjának januári szerződtetése nem mindenkinek tűnt túl jó transzfernek.

Manchester United v Huddersfield Town - Premier League

Januárban a hónap egyik legérdekesebb üzlete volt az Arsenal és a Manchester United játékoscseréje. A két klub között Henrih Mhitarjan és Alexis Sánchez cserélt helyet egymással. Igaz, a várakozásokkal ellentétben inkább az örmény középpályás találta meg a számításait új csapatánál…

Ám ez a cikk nem a jelentős formahanyatlásban lévő chileivel kíván foglalkozni, hanem annak csapattársával, Marcos Rojoval. Az argentin bekk szinte állandóan kisebb-nagyobb sérülésekkel küzd, ám megvolt a saját véleménye Sánchez érkezésekor:

„Alexis nagyszerű játékos, de soha nem jártunk jól ellene. Amikor szembekerültünk egymással klub vagy válogatott szinten, komoly pofonokat adott nekünk… Sértegethettem, ő meg válaszolt. Amikor meghallottam, hogy a Unitedbe érkezik, azt gondoltam, hogy [Hé, ez a fickó nem lesz itt jó!]. Dubaiban voltunk, amikor bejelentették az átigazolást. Éppen csendben néztem egy filmet, amikor José Mourinho eljött hozzám, és megfogta a vállamat: [Fogadjunk, hogy nem akarod még Alexis Sánchezt a holnapi edzésen látni.]. És csak nevetett.”

– árult el kulisszatitkot Rojo, a korábbi Ágyús-kedvenc érkezéséről.

Balogh József