Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “Nincs veszíteni valónk a Barca ellen!”

Az éppen zajló válogatott-meccsek miatt szünetel a csúcsfoci a Bajnokok Ligájában is, hogy aztán áprilisban újra útjára induljon a labda az elitsorozat negyeddöntőiben, ahol többek között AS Roma – FC Barcelona párosítást is rendeznek….

Edin Dzekora a Barca ellen is nagy szüksége lesz a rómaiaknak (Kép: marca.com)

Az, hogy jóformán mindenki szerint az AS Roma az esélytelen nyugalmával várhatja az FC Barcelona elleni Bl-negyeddöntőt, még segítheti is a “farkasoknak”. Legalábbis Edin Dzeko szerint a rómaiaknak még jót is tehetnek azzal, hogy leírják őket.

“Mindent bele adunk majd, és reméljük a legjobbakat! Ha egységesen, csapatként futballozunk, mindent megpróbálunk, talán elérhetünk valamit. Egy biztos, különösebb nyomás nélkül futballozhatunk ellenük!” – Idézi a bosnyák csatárt a horvát Novi List című napilap.

“Nincs veszíteni valónk a Barcelona ellen, ehelyett inkább mindannyian nyerhetünk! Erre kellene ügyelnünk!” – Tette még hozzá a szezonban 37 tétmérkőzésen 17 találatnál járó csatár.

Az AS Roma – Barca párosításban az első találkozót április 4-én a Camp Nouban játsszák, majd a visszavágót 6 nappal később a Stadio Olimpicoban rendezik.